Skip to Store Area:

★ OPHEFFINGSUITVERKOOP: GEGARANDEERD NERGENS GOEDKOPER!    |    OP=OP

Over Golfmagazijn.nl

Golfmagazijn.nl vindt dat het ook in Nederland mogelijk moet zijn om mooie golfmaterialen voor een eerlijke prijs te kopen. Bij Golfmagazijn.nl worden alle producten duidelijk beschreven en vindt u veel ondersteunende informatie. Golfmagazijn.nl biedt meer dan 500 artikelen en is daarmee ruimschoots de grootste golf webshop van Nederland.

 

Niet alleen de grootste golf webshop van Nederland, ook de beste!


Golfmagazijn belooft u:

 • Heldere Nederlandstalige uitleg
 • De scherpste prijzen
 • Alleen originele producten


Missie Golfmagazijn.nl

Het leveren van de beste A-merken en betaalbare B-merken golfartikelen tegen de scherpste prijs. Wij bieden volledige informatie over alle producten en voeren op elk product de garantie zelf uit om zo de meest betrouwbare online golfwinkel van Nederland te zijn. Wij bieden de beste service van alle webshops. Onze communicatie is helder en begrijpelijk. Wij communiceren open en transparant met onze klanten en zijn altijd direct, of binnen enkele uren bereikbaar via e-mail of live ondersteuning.

 

Ik ben op zoek naar een product dat niet op jullie site staat.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bepaalde driver maar hebben wij deze niet in ons assortiment? Stuur ons dan gerust een e-mail. Wellicht kunnen wij via een van onze leveranciers toch aan dit product komen.

U kunt contact met ons opnemen via deze pagina

 

Vraag en antwoord

 

 • Hoe groot is het assortiment? 
  Ons assortiment bestaat uit ruim 500 producten. Hiermee is Golfmagazijn.nl de grootste golf webwinkel van Nederland. Wij voegen dagelijks nieuwe producten toe waardoor u bij regelmatig bezoek altijd nieuwe producten kunt vinden.

 • Waarom is Golfmagazijn.nl geen lid van de stichting thuiswinkelwaarborg? 
  Deze stichting vraagt aan webwinkels een flinke kostenvergoeding. Daarnaast zouden wij verplicht worden een deel van onze omzet af te staan. Dit sluit niet aan bij onze missie, kosten maken voor dergelijke keurmerken wordt namelijk uiteindelijk door onze klanten betaald. Alhoewel wij begrijpen dat dit een extra zekerheid is voor onze (potentiele) klanten, investeren wij liever in goede relaties met onze klanten.

 • Krijg ik wel garantie bij Golfmagazijn? Bij ons krijgt u een volledige garantie.
  Sterker nog, in tegenstelling tot veel andere webshops voeren wij de garantie ook voor u uit. Gaat uw aankoop kapot door een fout in het product, dan nemen wij jou de zorgen uit handen. Je hoeft het product alleen bij ons aan te bieden (per post of persoonlijk) en wij doen de rest. Ook wanneer producten buiten de garantieperiode kapot gaan, gaan we graag op zoek naar een passende oplossing.

 • Wat is de levertijd? 
  De levertijd van Golfmagazijn.nl is 3-6 werkdagen. Voor sommige producten is de levertijd 24/48 uur. De levertijd staat altijd duidelijk weergegeven. Wij krijgen onze materialen aangeleverd per bulk waardoor het verschil tussen 3 en 6 dagen ontstaat.

 • Wat als Golfmagazijn te laat levert? 
  Volgens onze algemene voorwaarden hebben wij een leveringsverplichting binnen 30 dagen. Omdat wij onze klanten de beste service willen bieden, zijn wij pro-actief in het aanbieden van een vergoeding als deze levertijd niet gehaald wordt.

 • Waarom is Golfmagazijn.nl veel goedkoper dan de winkel op de golfbaan? 
  Golfmagazijn.nl is een webshop. Dat betekent dat wij geen winkelruimte huren om onze producten in uit te stallen. Hierdoor kan Golfmagazijn de producten vaak goedkoper aanbieden. Daarnaast vragen de winkels op golfbanen in onze ogen onredelijk hoge prijzen voor hun golfspullen. Dat is een ondernemerskeuze die deze winkels maken. Wij kiezen voor onze klanten.

 • Waarom is Golfmagazijn goedkoper dan andere webshops en grote golfsupermarkten? 
  Dit heeft te maken met onze bedrijfsfilosofie. Wij willen de beste golfmaterialen voor iedereen betaalbaar maken. Dit betekent dat wij genoegen nemen met een lagere marge dan andere webshops en golfsupermarkten.

 • Waarom zou ik kiezen voor Golfmagazijn? 
  Onze heldere uitleg, extreem lage prijzen, garantie uitvoering en een zeer groot assortiment.

Bedrijfsgegevens

 

Ons postadres:
Stalpaert van der wieleweg 43
2612 SV Delft
(Dit is  ons vestigingsadres, ons magazijn bevindt zich elders) 

Ons Kamer van Koophandel nummer:
27361418

Ons BTW nummer:
821528555B01

Onze bankgegevens:
Rekening nr: 4563518 t.n.v. Golfmagazijn.nl
IBAN: NL95INGB0004563518
BIC: INGBNL2A