Skip to Store Area:

★ OPHEFFINGSUITVERKOOP: GEGARANDEERD NERGENS GOEDKOPER!    |    OP=OP

Golf Accessoires

Kies hieronder een categorie:

Wat vind je in de categorie Golf Accessoires van de golfshop of golfwinkel Golfmagazijn?

In de golfsport zijn er oneindig veel golf accessoires bedacht. Onze golfshop biedt alleen de meest handige golf accessoires en de meest praktische golf accessoires. Sommige golf accessoires zijn verplicht, denk hierbij aan een pitchfork om een pitchmark te herstellen. Om te oefenen op de pitching range of chipping range is een clikka een onmisbaar golf accessoire. Met een clikka raap je gemakkelijk de golfballen op zonder te hoeven bukken. In de categorie golf accessoires vind je naast algemene golf accessoires ook bijzondere golf accessoires. Zo heeft onze golfshop een goed assortiment storm bestendige golfparaplu's, handig om op de golftrolley te monteren als het regent op de golfbaan.

Een onmisbaar golf accessoire is de golfhandschoen. Golfhandschoenen zorgen ervoor dat je voldoende grip op de golfclub hebt als je met de golfclubs slaat. Onze golfshop biedt all weather golfhandschoenen aan. Deze golfhandschoenen zijn geschikt voor gebruik in elk weertype. Ook biedt de golfwinkel golfmagazijn een ruim assortiment cabretta lederen golfhandschoenen. Cabretta leer vormt als een tweede huid om de hand en biedt enorm veel grip op de golfclub. Het nadeel van cabretta leer is dat het minder grip geeft in de regen. Als je dus een all weather golfhandschoen in de golftas stop voor slecht weer en regen en een cabretta lederen golfhandschoen om de rest van de tijd mee te spelen ben je klaar voor de golfbaan. In de winter kan het in Nederland koud zijn op de golfbaan. Toch is het heerlijk om ook in de winter te golfen. Daarom biedt Golfmagazijn een ruim assortiment winter golfhandschoenen en golf wanten. Er zijn golfhandschoenen die die niet hoeft uit te doen om te kunnen golfen. Ook biedt onze golfshop wanten die je voor elke golfslag uitdoet. Hoe koud het ook is, en wat voor weer het ook is: met golfhandschoenen van golfmagazijn kun je altijd de golfbaan op, ongeacht het weer.

Golfballen behoren ook tot de golf accessoires. Een golfbal bepaalt voor een groot deel het golfspel. Als beginner kies je als je slim bent voor goedkope golfballen. Je raakt in het begin nog veel golfballen kwijt en dure nieuwe golfballen worden dan erg kostbaar. Golfmagazijn biedt een ruime selectie budget golfballen en golfbal aanbiedingen. Zo kun je wel met goede golfballen spelen maar laat je de a-merken liggen wat veel geld scheelt. Als je meer ervaring hebt of een lagere handicap dan kun je er wel gemakkelijk voor kiezen om met luxe golfballen of dure golfballen te gaan golfen. De duurdere golfballen zijn meestal in meerdere componenten opgebouwd waardoor ze hele specifieke eigenschappen kunnen hebben. Luxe golfballen of golfballen voor ervaren golfers vind je ook in onze golfshop.

Een goede middenweg is het kopen van lakeballs. Lakeballs zijn golfballen die worden opgevist of opgedoken uit de waterhindernissen op de golfbanen. Lakeballs zijn er in meerdere klassen. Je hebt klasse-a lakeballs die echt niet van nieuw te onderscheiden zijn. Zo koop je voor de helft van het geld een Titleist lakeballs, Callaway Lakeballs, Taylor Made lakeballs of Pinnacle lakeballs. Lakeballs voor de beste prijs vind je bij golfmagazijn.

De golf tee is ook onmisbaar in de golfsport. Het is verplicht om op de teebox op te tee'en met een tee. Er zijn veel verschillende tees en onze golfshop biedt een ruim assortiment tees aan. Er zijn lange tees voor drivers en fairway woods. Ook biedt golfmagazijn fixed height tees. Dat zijn tees met markeringen waardoor je kunt onthouden om altijd op dezelfde hoogte op te tee'en. Zo worden je drives en afslagen op de golfbaan consistent en gelijkmatig. Standaard houten tees zijn met name geschikt voor afslaan met irons, golfclubs en hybride golfclubs of rescue woods. Houten tees zijn bij onze golfshop in verschillende lengtes verkrijgbaar.

Stormvaste golf paraplu's vind je in de categorie golf paraplu's. Een normale paraplu is meestal niet groter dan 1 meter in doorsnede. Dat is leuk om zelf droog te blijven maar hoe zit dat met je golfset en golftrolley? Golfparaplu's zijn heel groot zodat je zelf droog blijft als je de golfparaplu op en een golftrolley monteert en daarbij je golfset en golfmateriaal ook droog houdt als het regent op de golfbaan. De meeste golfparaplu's hebben een canopy model. Dat betekent dat er een opening in de bovenkant zit met een 'dakje'. Zo kan de wind door de golfparaplu waaien waardoor hij niet kapot gaat, ook niet als het hard waait op de golfbaan.

De laatste categorie zijn de golf handdoeken. Als je met de golfclub afslaat wordt de golfclub vies. Zeker in het najaar of vroeg in de ochtend als er dauw op de golfbaan ligt worden de golfclubs snel modderig en smerig. Met een golf handdoek maak je de golfclubs snel weer schoon. Golf handdoeken gebruik je ook om de golfbal weer schoon te maken voor de put. Je wilt niet dat door een stuk aanklevende modder de put mislukt. Neem dus altijd voor het putten de golfbal op (dat mag reglementair) en maak hem goed schoon. Een mooi assortiment golfhanddoeken vind je ook in onze golfshop.

Welk golf accessoire je ook nodig hebt, bij de golfwinkel of golfshop golfmagazijn slaag je altijd.