Skip to Store Area:

★ OPHEFFINGSUITVERKOOP: GEGARANDEERD NERGENS GOEDKOPER!    |    OP=OP

Bestel en retour informatie

Bestellen op een website voelt voor veel Nederlanders als een risico. Begrijpelijk, u kunt het product niet eerst in uw handen houden voordat u tot een koop overgaat. Het is daarom belangrijk om te weten dat u bij ons geen enkel risico loopt. Wij zijn er voor onze klanten en als onze klanten niet tevreden zijn met onze diensten hebben wij geen bestaansrecht. Ons retourbeleid is er dus op gericht om u tegemoet te komen op alle vlakken.

 

Retour zenden

Bij golfmagazijn.nl doen wij niet moelijk over het retourneren van producten. De twee belangrijkste punten voor u zijn:
 

  • Met uitzondering van kadobonnen en maatwerk producten kunt u elk product retour zenden
    Omdat dit betekent dat wij het bestelde product opnieuw moeten kunnen verkopen is de voorwaarde dat u dit in de originele verpakking doet en het product niet gebruikt heeft. 

  • De termijn waarbinnen u een bestelling retour kunt zenden is bij ons wel 14 dagen.
    Als u door omstandigheden dit niet redt is dat geen probleem als u dit even met ons overlegt. Na 14 dagen is de koop definitief.
     

Retourneren met account           Retourneren zonder account

 

Maatwerk producten

Alle maatwerk producten worden speciaal voor u gemaakt. Het is niet mogelijk om maatwerk of custom fit producten retour te sturen. Natuurlijk heeft u op maatwerk producten wel garantie.

 

Kosten van retourzenden

Producten zoals schoenen kunt u met een TNT standaardpakket retour zenden. U betaalt hiervoor aan TNT € 6,75. Voor andere producten zijn de prijzen variabel en afhankelijk van het gewicht en de omvang.

 

Speciale regeling ivm kado's

Een mooie golfhandschoen of nieuwe golfschoenen, een prachtig cadeau voor Sinterklaas of Kerst… maar kiest u wel de juiste maat? Bij (web)winkels kunt u maar 7-14 dagen ruilen en daarmee kunt u geen maatgebonden cadeaus geven! Bij Golfmagazijn.nl WEL! Alle maatgebonden artikelen mag u in November en December 1 maand lang ruilen. Zo kunt u nu alvast rustig inkopen doen en kunnen de gelukkige ontvangers hun kado zonder problemen omruilen als de maat verkeerd is.

Let op: De zichttermijn waarbinnen de koop ongedaan gemaakt kan worden is altijd 14 dagen. Deze aanbieding betekent dat een product gedurende 1 maand geruild mag worden voor een ander product in onze shop of het aankoopbedrag kan worden omgezet in een 'cadeaubon' te gebruiken bij een toekomstige bestelling. De bijkomende verzendkosten bij het ruilen van een product zijn voor eigen rekening.